Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Καλώς τα παιδιά!

Δεν ξέρω εάν άλλοι αναφέρθηκαν στο συμβάν καθώς λειτουργώ με χαμηλής ταχύτητας σύνδεση...ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ούτε στην Τουρκία δεν μας συμπεριφέρθηκαν έτσι".Ευτυχώς οι οπαδοί δεν είχαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στα χέρια και αναλώθηκαν μόνο σε βρισιές. Η Ανόρθωση προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA για το περιστατικό, ενώ έγινε γνωστό πως στη Συνέντευξη Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος επεβαινε στο πούλμαν όταν το ακινητοποίησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
http://www.sport24.gr/html/ent/820/ent.249820.asphttp://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=931879&lngDtrID=246
Καταγγελία κάνανε και για τα εισιτήρια...Μπορεί και κανείς να μην τους πιστεύει πια...Και μιλάμε για εποχές Ριζούπολης και "καλώς τα παιδιά!"...
Μιλάμε για ξεπεσμό (ακόμα μία φορά) !
Μου θύμησε το σκηνικό το Σημίτη και το ευρώ: "προσοχή στις στρογγυλοποιήσεις!" που προειδοποιούσαν οι περισσότεροι το λαό!!!
Ενώ δείχνει ανάγλυφα το τι μπάχαλο (μπουρδέλο) επικρατεί...Ακόμα και η αστυνομία κοιμάται!Δεν διάβαζαν εφημερίδες ή δεν άκουγαν στο ραδιόφωνο τις δηλώσεις (Λέτο, Σωκράτης, Κάρπετ - όπως κάπου διάβασα, επιστροφή Σάββα κλπ.)

Βέβαια, ο πραγματικός Ραν-Ταν-Πλαν είσαι εσύ κι εγώ, που κοιμόμαστε ακόμα πιο βαριά!! Κι εμπιστευόμαστε το μάνατζεμεντ σε αυτούς που μας κυβερνάνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου