Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Στη Δικαιοσύνη το «ντοκουμέντο» Σ. Θεοδωρίδη

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο εικονιζόμενος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββας Θεοδωρίδης, με αφορμή «ηχητικό ντοκουμέντο» που αναρτήθηκε χθες σε blog και περιείχε τηλεφωνική συνομιλία του με δημοσιογράφο. Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης εμφανίζεται να λέει:

Για τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη: «Εκεί πήγε τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης (σ.σ. αναφερόμενος στην απουσία κόσμου στο ματς με τον Αρη), να μιλάει με τον Ψωμιάδη και με τον Λούβαρη. Αυτός είναι ο πρόεδρός μας, εκεί κατήντησε τον Ολυμπιακό, στην ξεφτίλα».

Για τον κ. Βασίλη Γκαγκάτση με αφορμή τη διαιτησία: «Του λέει ο Γκαγκάτσης (σ.σ. του κ. Κόκκαλη) “βάλε με με τον Σάββα, αν δεν σου πάρουμε το πρωτάθλημα να μη μας λένε...”».

Για τον κ. Πέτρο Κόκκαλη: «Είναι για γέλια όλοι εκεί,τι να κάνει,γυρνάει σαν τον μ...,διέλυσε τον Ολυμπιακό με τον Λεμονή και τον Ιβιτς».

Για τον κ. Γιώργο Λούβαρη: «Είναι ψιθυριστής, διέλυσε τον Ολυμπιακό και δεν έχει τον ανδρισμό να παραιτηθεί».

Για τον κ. Σοφοκλή Πιλάβιο: «Π... είναι ο Πιλάβιος, είναι αυτός που σιγοντάρει στους διαιτητές και κάθεται προσοχή στον Πατέρα. Βγάζανε τους διαιτητές την Τετάρτη και κανόνιζαν διαιτητές και Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού».

Για τη «Θύρα 7»: «Είναι νταβατζήδες» Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας σε blog του Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου