Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Διπλό μεσ' το Λονδίνο!

Ένας εκπληκτικός ΠΑΟΚ πανηγύρισε τεράστια νίκη (2-1) επί της Τότεναμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και παράλληλα, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League! Σαλπιγγίδης (6') και Αθανασιάδης (14') τα γκολ του θριάμβου. Τα «σπιρούνια» μείωσαν με τον Μόντριτς (38') από ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο επέφερε και την αποβολή του Σταφυλίδη.

Συγκλονιστικός ο «Δικέφαλος» πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία των ελληνικών συλλόγων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν οι 2.000 οπαδοί του στις εξέδρες, την ίδια ώρα που άλλοι 1.500 ήταν έξω από το γήπεδο, αφού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο!
http://www.sport-fm.gr/article/518442

Mπόλονι:

«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος σήμερα, διότι ίσως κανένας δεν πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προκριθεί από αυτό τον όμιλο. Και εμείς τα καταφέραμε μία αγωνιστική πριν από το τέλος του ομίλου. Πριν από αυτό το παιχνίδι, γνωρίζαμε τη δύναμη της Τότεναμ.

Ξέραμε ότι ακόμη και χωρίς κάποιους σημαντικούς παίκτες, έχουν πολύ δυνατή ομάδα. Οι παίκτες μου είχαν μεγάλη καρδιά και ψυχή σήμερα και φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Τότεναμ έχοντας στο πλευρό μας και τους χιλιάδες οπαδούς μας.

Εμείς είμαστε οι πρώτοι από την Ελλάδα που προκριθήκαμε, Μακάρι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να μας ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Εμείς τα καταφέραμε, ίσως ακολουθήσει και ο Ολυμπιακός».


Ενώ με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ θα δει απόλυτα σοβαρά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής. «Είπα και στο φίλο μου, τον προπονητή της Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ), ότι δεν θα βάλω τη δεύτερη ομάδα μου στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν. Αλλά ξέρετε γιατί; Επειδή δεν έχω δεύτερη ομάδα… (γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου