Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ, υποβιβάζεται η ΑΕΚ

Εισβολή «ταφόπλακα» για την ΑΕΚ και... Β' Εθνική (video) | onsports.gr 

Τα φοβερά επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο οδηγούν την ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική. Μετά από 2 ώρες ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα της Ένωσης με τον Πανθρακικό, που είχε διακοπεί λόγω της εισβολής των οπαδών της Ένωσης στο 87΄ με αφορμή το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.
Παρά τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε ο διαιτητής Τριτσώνης δεν δέχτηκε να συνεχιστούν τα τελευταία λεπτά, με την ομάδα της Κομοτηνής να παίρνει τη μεγάλη νίκη, χάρη στην οποία ουσιαστικά παραμένει στη Σούπερ Λίγκα. Η τιμωρία της Ένωσης με αφαίρεση βαθμών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πλέον τα πράγματα για την αθηναϊκή ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Η συμπεριφορά των οπαδών της αναμένεται θα στοιχίσει ακριβά στους «κιτρινόμαυρους», καθώς με βάση το φύλο αγώνα που θα συντάξει ο διαιτητής η διακοπή οφείλεται στην εισβολή των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας (σ.σ. ΑΕΚ), οπότε βάσει των κανονισμών θα χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, οπότε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τους «κιτρινόμαυρους».
Τα πάντα στο ΟΑΚΑ ξεκίνησαν στην φάση του αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87΄. Εξέλιξη που προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών της Ένωσης, εκατοντάδες εκ των οποίων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίκτες και οι άνθρωποι που βρίσκονταν στους πάγκους των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν έντρομοι στ΄ αποδυτήρια και ο διαιτητής Τριτσώνης διέκοψε προσωρινά τον αγώνα.
Τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς στο ΟΑΚΑ, καθώς οι εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Εισέβαλλαν, μάλιστα και στην θύρα των επισήμων, όπου τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά».
Το γήπεδο άδειασε σιγά-σιγά και οι μόνοι που απέμειναν ήταν οι περίπου 500 φίλαθλοι της Ένωσης και οι αστυνομικές δυνάμεις. Οι μεταξύ τους συμπλοκές ήταν αναπόφευκτες.
Παρά τη συναίνεση των δύο ομάδων, ο διαιτητής Τριτσώνης δεν δέχτηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι κι έτσι όλα θα κριθούν από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας.

http://www.naftemporiki.gr/story/639801

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου