Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Εισαγγελέας: «Ένοχοι Κεντέρης, Θάνου, Τζέκος»! Για ποιό λόγο κατηγορεί τους δυο σπρίντερ και των προπονητή


Ο εισαγγελέας προτείνει την καταδίκη των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου, μετά και τις σημερινές εξελίξεις στην δίκη, αφού θεωρεί ότι το τροχαίο ήταν σκηνοθετημένο. Και πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου τα προσεχή 24ωρα.

Ο εισαγγελέας ανέφερε τα εξής, έτσι όπως ήδη το θέμα έκανε την εμφάνισή του στα σάιτ (πηγή Gazzetta):

«Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι πήραν τη μηχανή για να εμφανιστούν πιο γρήγορα στον έλεγχο που τους ζητήθηκε να υπαχθούν. Και όμως διαπιστώθηκε ότι η μηχανή κινείτο με 20 χιλιόμετρα την ώρα. Πως λένε ότι βιάζονταν; Υπάρχουν πολλά λογικά ανακόλουθα σε αυτήν την ιστορία. Το συμβάν έγινε κοντά στο σπίτι του Τζέκου. Θα μπορούσαν να γυρίσουν, ή να τον ειδοποιήσουν να έρθει να τους πάρει με το αυτοκίνητο και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αυτό δεν έγινε.

… Υποστηρίζουν ότι η μηχανή έπεσε από νερά ή λάδια. Στο σημείο όμως δεν βρέθηκαν ούτε λάδια ούτε νερά. Το συμβάν ουδέποτε έλαβε χώρα. Ολα είναι ψευδή. Κανείς, επίσης, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ώρα εισήχθησαν οι δύο αθλητές στο νοσοκομείο. Και για την κατάσταση της υγείας τους όμως, όλα είναι ψευδή. Από κανένα εύρημα δεν προέκυψε ότι η Κατερίνα Θάνου υπέστη εγκεφαλική κάκωση. Ο κ. Κεντέρης εμφανιζόταν να έχει παροδική αμνησία, όμως έδωσε το τηλέφωνο του κ. Σεβαστή, προκειμένου να τον ενημερώσουν. Οι κακώσεις που φέρεται ότι είχε ο κ. Κεντέρης ήταν από παλαιότερη προπόνηση, ενώ η θλάση της κ. Θάνου ήταν από παλαιό τραύμα που είχε στην κοιλιά».

Όσον αφορά τον Τζέκο: «Στις αποθήκες του συγκατηγορουμένου και προπονητή τους βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, διεγερτικά, εφεδρίνες και ανδρογόνα, που αντίκεινται στο νόμο. Η ευθύνη για όσα συνέβησαν την 12η Αυγούστου ανήκει στον κ. Τζέκο, αφού γι’ αυτούς ήταν ο πατέρας τους. Είχε ρόλο στις αποφάσεις που λαμβάνονταν». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου